wie ben ik? - eigen website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

wie ben ik?

Ik ben geboren in 1948 in Vreeswijk en de oudste uit een gezin met negen kinderen. Nog datzelfde jaar verhuisden we naar Utrecht, ik voel me nog steeds verbonden met die stad. In 1976 ben ik getrouwd en stichtten we ons eigen gezin in Schoonhoven. We hebben twee prachtige zonen en een kleinzoon.

Ruim veertig jaar heb ik mijn brood verdiend in verzekeringsland. Begonnen in de korte broek en via diverse lijnfuncties uiteindelijk in productontwikkeling beland. Ik heb me met name beziggehouden met autoverzekeringen en aansprakelijkheid, de laatste jaren ondermeer als adviseur voor het Verbond van Verzekeraars en de Stichting Autocriminaliteit. Na de zoveelste fusie heb ik dankbaar gebruik gemaakt van een, toen nog goede, afvloeiingsregeling. Dat kon, het huis was nagenoeg afbetaald, de jongens hadden hun schoolopleiding voltooid. Kortom, tijd om te genieten!

Ik heb nooit met tegenzin gewerkt maar het is een feest niet meer te moeten werken. Ik ben in ruste echter drukker dan ooit, onder andere als voorzitter van de Stichting SWOS. Ik teken en schilder en schrijf korte verhalen. In 2010 kwam de verhalenbundel Marokkaans koken en andere verhalen uit en ik leverde een bijdrage aan de bundels Adrenaline en 30 Openbaringen. Een jaar later een bundel uit met een verhaal van mij, het Keerpunt. Op deze website toon ik een deel van deze creatieve uitingen (overigens deels al gemaakt toen ik nog deelnam aan het arbeidsproces).


Social media:

twitter:            @careldem
faceboek:         carel.dem
pinterest:         careldem     

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu